Sfârșitul exilului?

Duă șase luni extrem de dificile, pe 28 iunie se vor afla rezultatele expertizei seismologice efectuate la sediile Teatrului Nottara. Dar nu numai atât. Publicul larg este invitat să asculte povestea acestor lungi săptămâni de călătorii, să afle numele celor care au susținut instituția Nottara, precum și a celor care au boicotat-o.

„Vă vom spune pe scurt povestea celor șase luni de bejenie. Vă vom împărtăși dorințele, iluziile și deziluziile noastre din această perioadă, în care am înțeles că NU suntem singuri. Generozitatea tuturor celor care ne-au găzduit ne-a emoționat și ne-a măgulit, însă, în tot acest timp, am avut un număr mult mai mic de reprezentații decât în anii precedenți, iar spectatorii noștri s-au împuținat văzând cu ochii, neștiind pe unde să ne (mai) găsească”, aflăm din comunicatul Teatrului Nottara.

Astfel, 28 iunie va fi cea mai lungă zi pentru instituția gonită din Bdul Magheru. În această zi de marți (sperăm că nu cu ghinion!), sunteți invitați la Journey Pub (Str. George Enescu 25), începând cu ora 13:00.Echipa de expertiză va explica, pe înţelesul tuturor, etapele studiului și lucrările realizate pentru a afla starea reală a celor două imobile administrate de Teatrul Nottara, respectiv cel din bd. Magheru  nr. 20 și cel din str. Jules Michelet nr. 2 – 6, construite în 1945. „Invitaṭi de onoare vor fi toți aceia care NE-AU sprijinit, dar și toți aceia care NU ne-au  susṭinut în acest răstimp.” (din același comunicat)

Literatura de azi este partener media al Teatrului Nottara.

Articol preluat din revista Literatura de azi.

Leave a Comment

Arhivă articole