Săptămâna avanpremierelor

Săptămâna aceasta am prezentat publicului două noi spectacole marca Nottara: Tango, monsieur? de Aldo Lo Castro, regia: Anca-Maria Colţeanu şi Efecte colaterale de Alex Popa, regia: Vlad Zamfirescu.

Tango, monsieur?, care a avut prima reprezentaţie pe 8 martie la Teatrul George Ciprian din Buzău, este o comedie bulevardieră care prezintă soluţia inedită prin care patru femei decid să se răzbune după ce află că sunt înşelate, toate, de acelaşi bărbat. Schimburile de replici, pline de haz, au stârnit hohote de râs din partea spectatorilor care au umplut sala teatrului gazdă. Distribuţia este alcătuită din Lucian GhimişiRaluca Gheorghiu, Andreea Măcelaru Şofron, Luminiţa Erga, Daniela Minoiu, Mihai Marinescu, Cristian Nicolaie.

 

Tango, monsieur Teatrul George Ciprian

Pe 9 martie, la Teatrul Bulandra, a fost rândul spectacolului Efecte colaterale să iasă la public.  Piesa, prezentată în premieră pe ţară, îmbină ca într-un puzzle mai multe drame de familie, analizează, cu mult umor şi atenţie la nuanţe, riscul de a-l pierde pe celalalt pe drumul propriei împliniri, iar versiunea scenică a lui Vlad Zamfirescu exploatează nuanţele realităţii de fiecare zi, fără măşti, artificii sau ipocrizii.

După 3 ore în care spectatorii a fost plimbaţi cu rapiditate între comic şi tragic, actorii Gheorghe Ifrim, Vlad Zamfirescu, Alexandru Repan, Dan BordeianuNadiana Sălăgean, Luminiţa Erga, Diana Roman, Ioana Calotă au fost cu greu lăsaţi să coboare de pe scenă de către publicul care nu se îndura să se oprească din aplaudat.

Premiera oficială va avea loc pe 23 martie, va fi găzduită tot de către Teatrul Bulandra, iar biletele au fost puse deja la vânzare şi pot fi cumpărate de la agenţia de bilete a Teatrului   Nottara şi de la agenţia de bilete a Teatrului Bulandra (Sala Liviu Ciulei).

 

Lasați un comentariu

Arhivă articole