O comedie politică de zile mari!

Campania electorală a început în Bucureşti în dulcele stil clasic cu care ne-am obişnuit. Nu lipsesc dosarele, vizitele la sediul DNA şi bineînţeles promisiunile. Democraţia înseamnă spectacol: cătuşe, costume, măşti, valize cu bani. De ce nu ar însemna şi o vacanţă?

Politica este obositoare şi de multe ori avem nevoie de o vacanţă înainte de vot. Preferabil o vacanţă în Guadelupa cu Teatrul Nottara. La ce mă refer mai exact? Evident la o comedie politică prin care să mai detensionăm spiritele incandescente din societatea noastră. Bucureştiul este un pilon al acestui spirit. Avem nevoie de mult umor în politică.

Spectacolul Vacanţă în Guadelupa este sincopa necesară acestor zile îmbibate de evenimente şi acţiuni politice. Povestea se concentrează în jurul Ministrului Agriculturii care îşi cunoaşte foarte bine cetăţenii, ştiind dinainte de a vorbi cu ei care sunt nevoile lor reale. El este cinic în esenţă chiar dacă are o charismă fermecătoare cu care devine simpatic pentru electorat şi opinia publică. El este gata oricând de cele mai mari promisiuni, pe care oricum nu le va respecta niciodată, pentru că el este un om de… cuvânt în politică. Are discursuri bine scrise şi păreri îndelung cumpănite… Avem de-a face cu om politic populist care are multe şanse să fie învestit într-un post important. Deşi viitorul îi surâde, totul se complică când trecutul începe să iasă la iveală.

MINISTRUL: E o farsă? Visez! Mai mult, e un coşmar. E pentru „Camera ascunsă”!

BOULADON: Eu trimit plicul judecătorului Richard. Peste două zile vei primi o citaţie, peste trei zile ziariştii vor tăbărî pe tine, în opt zile Preşedintele te va oblige să demisionezi. Începe urmărirea penală.

Continuarea o puteţi vedea miercuri, 11 Mai, la ora 19:00, la Sala Teatrul Mic. Biletele pot fi cumpărate de la Agenţia de bilete din Bd Magheru nr. 20 (program: zilnic, între orele 10:00 – 20:00), cât şi online pe OVE: http://us9.campaign-archive2.com/?u=3f58b36e7cac765ba9ae81f5f&id=871ad5f054&e=299f172eaa

Articol preluat din publicaţia Bucureştii Vechi şi Noi.

Mai multe detalii aici: http://www.bucurestiivechisinoi.ro/

Leave a Comment

Arhivă articole