Peste 700 de persoane au ales Teatrul Nottara de Noaptea Muzeelor

Peste 700 de persoane ne-au trecut pragul cu ocazia evenimentelor organizate de Teatrul Nottara în Noaptea Muzeelor.
Am ținut 11 tururi ghidate pentru vizitatori, de aproape trei ori mai mult decât planificaserăm inițial. Am jucat Oglinda neagră în miez de noapte și ne-am bucurat de concertul trupei Midpoint.
Le mulțumim actorilor care au fost ghizii dumneavoastră în această noapte lungă: Corina Dragomir, Alexandru Mike Gheorghiu, Daniela Minoiu, Filip Ristovski și Sorina Ştefănescu, alături de Alexandru Mâzgăreanu, manager interimar al Teatrului Nottara, Monica Andronescu, director adjunct, Adriana Moca, șef serviciu specialitate artistică și Gabriela Constantin, secretar literar.
Mulțumim și întregii distribuții a spectacolului Oglinda neagră, alcătuită din Rareș Andrici, Vlad Bălan, Crenguța Hariton, Cristina Juncu și Mihaela Subțirică pentru reprezentația nocturnă, precum și băieților din trupa Midpoint: Victor Diaconu (voce și chitară), Cătălin Manea (chitară bas) și Alexandros Raptis (percuție) pentru concertul energizant ce i-a urmat.
Mulțumim tuturor celor care au ales Teatrul Nottara într-o seară atât de bogată din punct de vedere cultural!

P.S.: Nu uitați că tururile ghidate în cadrul expoziției „Origini/ Repere. O călătorie în istoria Teatrului Nottara” au loc cu regularitate, în zilele de luni. Detalii pe site.

Lasați un comentariu

Arhivă articole