ÎNSCRIERE Întâlniri Teatrale – NottDependent

Teatrul Nottara dă startul înscrierilor pentru cea de a II-a ediție a Întâlnirilor Teatrale – NottDependent, secțiune în cadrul Festivalului de Teatru Fest(in) pe Bulevard dedicată teatrelor independente din București. Vor fi selecționate șapte spectacole dintre cele mai valoroase producții create în mediul independent în 2019, 2020 și 2021.

Criteriile de selecție artistică vor avea în vedere:

  1. Tema spectacolului înscris în program trebuie să fie una reprezentativă pentru realitățile românești contemporane sau să trateze probleme fundamentale în evoluția istoriei culturale a regiunii noastre;
  2. Structura dramatică a producţiei propuse trebuie să prezinte atractivitate pentru publicul bucureștean.
  3. Elementul de noutate în utilizarea limbajului teatral, ca și în tematica abordată constituie un plus în evaluarea propunerii.
  4. Fiecare teatru, companie particulară şi creator independent poate înscrie în concurs o singură producție.
    • Ne adresăm teatrelor/companiilor particulare şi creatoriilor independenţi, cu activitate artistică atestată, care acceptă condiţiile de participare din regulamentul postat pe site-ul Teatrului Nottara. Se pot înscrie producții realizate de la 1 ianuarie 2019 până în prezent în spațiul independent bucureștean.

Înscrierile în competiția pentru cel mai bun spectacol al secțiunii Întâlniri teatrale NottDependent se pot face până în 10.08.2021, iar rezultatele selecţiei vor fi comunicate şi mediatizate începând cu 05.09.2021.

Teatrul Nottara se obligă să asigure logistica, spaţiile de joc şi aparatul tehnic, în condițiile în care producătorii spectacolelor selectate se obligă să accepte condițiile contractelor de parteneriat pe care le vor semna ulterior finalizării selecției și anunțării rezultatelor acesteia și care sunt cele ale programului inițiat de Teatrul Nottara în luna august 2020.

Pentru înscrierea în procesul de preselecție, trebuie completat formularul care poate fi găsit pe https://nottara.ro/inscrieri până în 10.08.2021.

Formularul solicită informații generale despre producția propusă, precum și o filmare a spectacolului. Înregistrările trebuie încărcate pe YouTube sau Vimeo (cu parolă), iar link-urile vor fi specificate în fișele de înscriere. Link-urile de transfer nu vor fi luate în considerare. 

 

REGULAMENT

 

Persoană de contact:

Alexandra Murăruș, Departament Marketing – Coordonator Program Intâlniri Teatrale – NottDependent,

mobil:  0725.510.501/ e-mail: programare@nottara.ro;

Lasați un comentariu

Arhivă articole