Horaţiu Mălăele: El a fost George Alexandru. Noi îi spuneam Jorjac…Drum bun, Jorjacule!

FOTO: Arhivă Teatrul Nottara

Moartea actorului George Alexandru a stîrnit multă tristeţe la început de an. Opinia publică a fost sensibilizată de reacţiile actorilor, apropiaţilor şi a celor din public care l-au iubit pe George Alexandru aşa cum a fost el. Horaţiu Mălăele i-a făcut actorului o descriere impresionantă într-o postare pe contul său de Facebook.

Mălăele recunoaşte valoarea artistică dar şi umană a prietenului său, George Alexandru, şi identifică în destinul său o anumită formă de nemurire.

“El a fost un actor./Bun. /Foarte bun. /El a fost și prietenul meu. Viața lui s-a risipit și blând , și hohotitor, și tandru ,și zgomotos , și cu zgârcenie dar și generos în viețile noastre , așa încât el continuă să trăiască odată cu noi, iar dincolo de noi în viețile celor care-i vor afla povestea. Pană la cunoașterea adevărului esențial, iată o formă pământeană de nemurire”, evocă Mălăele.

“Numele lui a fost George Alexandru. Noi îi spuneam Jorjac…Drum bun, Jorjacule! Nu te putem uita pentru că ceva din ființa noastră esti tu!”, mai îşi aminteşte actorul Horaţiu Mălăele.

Alexandru Filimon

Lasați un comentariu

Arhivă articole