FESTInunta, un eveniment stradal inedit cu multe suprize!

Nunta reprezintă pentru fiecare un moment crucial de alegere, destin și iubire, dar nelipsit de umor, voie bună și bucurie! Avem nevoie de acest sentiment pe care îl păstrăm toată viața în sufletul nostru!

FESTInunta recrează această atmoferă de vis, de neuitat pentru unii și încă de neatins pentru alții, în fața teatrului Nottara unde se va avea loc ”pe neașteptate” sau ”pe nepusă masă” o nuntă cala carte cu orchestră, muzică,dans și bineînțeles costume de sărbătoare. Toată lumea este invitată. Mai mult decât atât, vom organiza și o tombolă . Doamnele și domnisoarele ce vor veni pe 15 octombrie cu rochia de mireasă, vor participa la tragerea la sorți. Pentru ceilalți nuntași avem multe alte surprize!

Invităm pe toată lumea să posteze pe pagina evenimentului FESTInunta o amintire, o povestioară, un fimuleț nostim, emoționant de la o nunta sa sau chiar de la cererea în căsătorie. Cei ce vor posta pe pagina evenimentului vor participa automat la tombolă!

Primii zece sosiţi în rochie de mireasă (si nu e vorba doar de domnişoare sau de doamne!!!), dupa Nunta din faţa teatrului VOR FI INVITAŢI SĂ INTRE, ÎN CONTINUARE, direct IN ”FAMILIE DE ARTIŞTI”.

Mai multe detalii despre „Familie de artişti” aici.

Lasați un comentariu

Arhivă articole