„Povești de acasă”, în fiecare weekend, cu Teatrul Nottara

Teatrul Nottara duce mai departe dorința de a răspândi mai multă bucurie în social media, prin proiectul „Povești de acasă”.

În cadrul proiectului, actorii au înregistrat 11 povești pentru a fi distribuite în mediul online. Primele două, care i-au avut pe Catrinel Dumitrescu și pe Rareș Andrici drept povestitori, au fost deja difuzate la finalul săptămânii trecute și pot fi urmărite pe pagina de Facebook a teatrului.

Următoarele 9 înregistrări vor fi postate în fiecare seară de sâmbătă și duminică, la ora 20.00, aducându-ne povești spuse de: Răzvan Bănică, Ioana Calotă-Philippide, Luminița Erga, Alexandru Mike Gheorghiu, Șerban Gomoi, Daniela Minoiu, Filip Ristovski, Diana Roman, Mihaela Subțirică.

După cum sugerează și titlul proiectului, filmările au fost realizate acasă la actori, într-o atmosferă caldă, prietenoasă. Au fost alese povestiri cu tâlc și snoave, cu mesaje optimiste, potrivite pentru a fi ascultate cu familia, în luna sărbătorilor de iarnă.

„Decembrie era una dintre cele mai bune luni pentru teatru. Oamenii își dăruiau unii altora bilete și veneau împreună la teatru, fiind părtași, astfel, la energia magică pe care o regăsim în sala de spectacol. Sperăm că și aceste povești vor aduce oamenii împreună măcar pentru câteva clipe. Ne imaginăm părinți și copii lângă brad sau ghemuiți sub o pătură pufoasă, bând un ceai sau o ciocolată caldă și dându-ne voie să le pătrundem în case pentru a le spune o poveste. Aduce un pic a spiritul Crăciunului, nu?”, spune Marinela Țepuș, managerul Teatrului Nottara.

Acesta este cel de-al doilea proiect dedicat optimismului, pe care Teatrul Nottara îl lansează în luna decembrie, la scurt timp după campania „S-auzim de bine!”, în cadrul căreia actorii fac o retrospectivă a lucrurilor bune care s-au întâmplat în acest an.

Pentru mai multe detalii, vă stăm la dispoziție!

Contact: Paula Varga, marketing@nottara.ro

Lasați un comentariu

Arhivă articole