Nou de la Teatrul Nottara – carduri cadou la spectacole

Dragi spectatori,

Ne-ați întrebat adesea despre posibilitatea de a cumpăra carduri cadou la spectacolele teatrului, pe care să le oferiți cadou cuiva drag. Ne bucurăm să vă anunțăm că, din luna februarie, acest lucru este posibil.

Cel care primește cardul cadou va putea să aleagă ce spectacol vrea să vadă și când, spre deosebire de varianta în care îi oferiți direct două bilete la un spectacol anume. Poate că l-a mai văzut, poate că nu îi permite fix atunci programul…

Găsiți mai jos detalii despre cum funcționează cardurile cadou de la Teatrul Nottara.

 

Regulament de utilizare a Cardurilor Cadou de la Teatrul Nottara

  1. Achiziționarea Cardurilor Cadou: Cardurile cadou pot fi achiziționate de la agenția Teatrului Nottara, situată pe Bulevardul General Gheorghe Magheru, numărul 20, Sector 1, București. Program: luni-duminică, orele 10.00-20.00.
  2. Valabilitatea Cardurilor: Cardurile cadou sunt valabile pentru oricare dintre spectacolele disponibile în programul Teatrului Nottara. Programul actualizat poate fi consultat pe site-ul oficial www.nottara.ro.
  3. Tipuri de Vouchere::

Card GOLD: Valabil pentru două bilete categoria A, la prețul de 70,20 lei per bilet.

CARD SILVER: Valabil pentru două bilete categoria B, la prețul de 47,52 lei per bilet.

  1. Rezervarea Locurilor: Pentru a utiliza cardul cadou, beneficiarul trebuie să trimită un e-mail la adresa voucher@nottara.ro, specificând spectacolul ales și data la care dorește să participe. Confirmarea locurilor se face în funcție de disponibilitatea la momentul solicitării.
  2. Termenul de Valabilitate: Cardurile cadou au un termen de valabilitate specificat pe ele. După expirarea acestui termen, cardurile nu vor mai putea fi folosite.
  3. Transferabilitatea: Cardurile cadou sunt transferabile și pot fi folosite de orice persoană care le prezintă la agenția teatrului.
  4. Restituirea sau Schimbul: Cardurile cadou nu pot fi returnate sau schimbate pe bani.
  5. Confidențialitatea Informațiilor: Teatrul Nottara respectă confidențialitatea informațiilor furnizate de către deținătorii cardurilor cadou.

 

Pentru orice întrebări suplimentare sau clarificări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail voucher@nottara.ro.

 

Lasați un comentariu

Arhivă articole