Catrinel Dumitrescu vine la „Dialoguri fără mască”

Actrița Catrinel Dumitrescu este invitata lunii februarie la „Dialoguri fără mască. Întâlnirea va avea loc joi, pe 25 februarie, de la ora 19.30, la Sala „George Constantin” a Teatrului Nottara, iar tema este „Teatrul: iubiri, alegeri, întâlniri”.

Elegantă, discretă, rafinată și cu o infinită iubire față de teatru, Catrinel Dumitrescu aduce emoție și sensibilitate fiecărui personaj pe care îl interpretează cu dedicare totală.

Despre cum s-a născut această iubire pentru teatru, despre firele nevăzute care împletesc armonios viața și arta veți avea ocazia să aflați la întâlnirea moderată de criticul de teatru Monica Andronescu. Va fi o seară plină de amintiri, nostalgie și povești despre lumea de ieri și de azi!

Biletele pot fi cumpărate online pe www.nottara.ro sau de la agenția teatrului (bd. Magheru nr. 20, sect. 1, București).

Proiectul „Dialoguri fără mască”, inițiat de Teatrul Nottara în toamna anul 2022, propune o serie de întâlniri cu personalități ale vieții culturale din România, artiști, medici, scriitori, oameni care în domeniul lor au schimbat lumea.

Lasați un comentariu

Arhivă articole