Spectacol Aniversar Backstage Boys (GĂZDUIT)

Cu: Cătălin Coșarcă, Sever Andrei, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea, Vlad Mihu

Trupa de improvizație Backstage Boys aniversează 11 ani. Cu peste 800 de reprezentații în toată țara, una dintre cele mai titrate trupe de improvizație te invită să descoperi un spectacol de comedie creat pe loc, pornind de la sugestiile primite de la public.
Un spectacol captivant şi exploziv, plin de idei, poveşti şi creativitate. Fără niciun fel de regie, scenariu sau alte pregătiri.
Totul se întâmplă chiar sub ochii tăi, pentru prima si singura dată.
Nu există două spectacole Backstage Boys asemănătoare. Show-ul este controlat de un prezentator care preia sugestiile tale şi le introduce în jocurile noastre. Ne poţi cere să vorbim într-o anumită limbă străină (care vrei tu), ne poţi da sugestii de orice fel de spaţii, locuri în care să se desfăşoare scenele, calităţi-defecte, replici, titluri de cântece pe care noi să le improvizăm pe loc sau poţi vedea poveşti pe care ai vrut întotdeauna să le citeşti, dar pe care nimeni nu s-a încumetat să le scrie, practic tu decizi ce vrei să facem.

Cătălin Coșarcă, Sever Andrei, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea și Vlad Mihu îți promit o seară în care vei râde pe săturate în cadrul unui show plin de spontaneitate și de surprize, care marchează 11 ani de existență a trupei Backstage Boys!

 

Spectacol independent găzduit de Teatrul Nottara.

Detaliile spectacolului
 • Data de început
  16/09/2021 19:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Spectacol aniversar Backstage Boys

  Cu: Cătălin Coșarcă, Sever Andrei, Ștefan Huluba, Iulian Sfircea, Vlad Mihu

 • Durata