Orașul Luminii (AVANPREMIERĂ)

Parteneriatul cu Trattoria Adagio Romană continuă și în noua stagiune

Și în noua stagiune continuăm parteneriatul cu Restaurantul Trattoria Adagio Romană. aflat la 200 m de Teatrul Nottara.

Beneficiați de 10% reducere la consumație dacă aveți bilet de 70,20 lei sau de 47,52 lei la un spectacol al Teatrului Nottara din luna septembrie și îl arătați ospătarului înainte de a achita nota de plată (indiferent dacă biletul e din ziua respectivă sau nu).

Un text fascinant despre vină și iubire. O terapie ca o spovedanie, între doi bărbați, în regia lui Cristi Juncu. O confesiune ce le va schimba viața celor doi.

*******

Ian, un fost preot devenit terapeut, primește un nou pacient, John, un bărbat care și-a pierdut recent soția într-un accident de mașină și care nu mai poate dormi, pentru că în fiecare noapte este vizitat de fantoma soției sale. Ședințele de terapie devin o modalitate de imersie în cotloanele subconștientului, unde pândesc dorințe pe care nici Ian, nici John nu au curajul să le spună cu voce tare. Căutările lor sunt similare și se vor întâlni în aceeași teamă de singurătate, regrete, frustrări.
Orașul luminii este o poveste despre regăsirea sensului, recunoașterea umbrelor interioare, despre felul în care putem să ne împăcăm cu fantomele trecutului și despre nevoia de a găsi o scânteie de miracol în banalul vieții. Personajele lui Conor McPherson au parte de o experiență care depășește granițele stricte ale rațiunii și care necesită un alt soi de înțelegere a existenței, ce poate conferi speranță și credință.

Detaliile spectacolului
 • Data de început
  28/09/2023 19:30
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Orașul luminii

  de Conor McPherson

  Traducerea: Cristi Juncu

  Regia: Cristi Juncu

  Scenografia: Carmencita Brojboiu

  Muzica originală: Cristina Juncu
   
  Video: Răduțu Daniel

   

  Cu:

  Șerban Gomoi

  Sorin Cociș

  Sorina Ștefănescu

  Rareș Andrici

  Laura Anghel

 • Durata:

  TBD