O haită de sfinți (BILETE EPUIZATE)

PREMIERĂ

Dragi prieteni,

Drept recunoștință că ne sunteți aproape, am pregătit o ofertă specială pentru dumneavoastră: la fiecare bilet cumpărat primiți o invitație de o persoană la premierele oficiale ale spectacolelor „O haită de sfinți”, „Oglinda neagră” și „Capcană mortală” din acest weekend.

Pentru a beneficia de ofertă, introduceți codul nottara50 în câmpul COD PROMOȚIONAL de pe site-ul blt.ro.

Vă reamintim că, în conformitate cu normele legale aflate în vigoare, accesul publicului la spectacolele de teatru este permis doar persoanelor vaccinate contra SARS-COV-2 cu schema completă sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, cu condiția să fi trecut cel puțin 15 zile de când s-au infectat.

 

Singur, față în față cu lumea, față în față cu neantul, un om își spune povestea. Și-n ochii lui, în gesturile lui, se ascunde o tragedie cumplită. O tragedie ca un păcat originar, pe care o purtăm cu noi de la începuturile lumii.

Universul din O haită de sfinți e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernității, povestea celor patru oameni din piesa O haită de sfinți, cu titlul original Bash, a lui Neil LaBute se dezvăluie într-o lumină fascinantă. Trei povești, trei destine, trei tragedii. Oameni aflați la o răscruce a propriilor vieți privesc înapoi și dezvăluie… crime. Crime care li s-au săpat în conștiințe și care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie și înecată în consumerism. Un bărbat care-și ucide fetița, un cuplu care-și începe călătoria prin viață cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit.

O poveste puternică, despre forța vieții și a morții, despre păcate pe care le purtăm cu noi, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ți găsești locul…

Audiența: N14 – Nerecomandat sub 14 ani

Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  15/10/2021 18:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • O haită de sfinți

  de Neil La Bute

  Regia: Vlad Zamfirescu
  Scenografia: Ștefan Caragiu

  Distribuția:

  Tânărul – Șerban Gomoi
  John – Rareș Andrici
  Sue – Diana Roman
  Femeia – Cerasela Iosifescu

 • Durata

  2h (fără pauză)