O haită de sfinți (ANULAT)

SPECTACOL ANULAT
Stimați spectatori,
Din motive medicale, suntem nevoiuți să anulăm reprezentația din 06.02.2022 a spectacolului „O haită de sfinți”.
Persoanele care au cumpărat bilete online vor primi automat banii înapoi în contul din care au făcut plata. În cazul în care achiziția s-a făcut la agenția teatrului, vă așteptăm pentru a returna biletele și a primi contravaloarea sumei achitate.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Singur, față în față cu lumea, față în față cu neantul, un om își spune povestea. Și-n ochii lui, în gesturile lui, se ascunde o tragedie cumplită. O tragedie ca un păcat originar, pe care o purtăm cu noi de la începuturile lumii.

Universul din O haită de sfinți e bolnav. E negru. E fascinat de autodistrugere. Într-o lume aflată într-una dintre cele mai grave crize ale modernității, povestea celor patru oameni din piesa O haită de sfinți, cu titlul original Bash, a lui Neil LaBute se dezvăluie într-o lumină fascinantă. Trei povești, trei destine, trei tragedii. Oameni aflați la o răscruce a propriilor vieți privesc înapoi și dezvăluie… crime. Crime care li s-au săpat în conștiințe și care-i împiedică să meargă mai departe. Crime pe care le poartă cu ei ca pe o povară cumplită, într-o lume măcinată de ipocrizie și înecată în consumerism. Un bărbat care-și ucide fetița, un cuplu care-și începe călătoria prin viață cu o moarte, o fată care, ca o Medee rătăcită în secolul 21, omoară ca să se răzbune pe bărbatul pe care l-a iubit.

O poveste puternică, despre forța vieții și a morții, despre păcate pe care le purtăm cu noi, despre o societate în derivă, în care e din ce în ce mai greu să-ți găsești locul…

Audiența: N14 – Nerecomandat sub 14 ani

Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  06/02/2022 18:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • O haită de sfinți

  de Neil La Bute

  Regia: Vlad Zamfirescu
  Scenografia: Ștefan Caragiu

  Distribuția:

  Tânărul – Șerban Gomoi
  John – Dan Bordeianu
  Sue – Laura Vasiliu
  Femeia – Luminița Erga

 • Durata

  2h (fără pauză)