Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate (GĂZDUIT) ANULAT

Stimați spectatori,

Toate reprezentațiile programate în perioada 10-21 martie se suspendă ca urmare a intrării capitalei în scenariul roșu.

Dacă aveați bilete la aceste spectacole, puteți solicita restituirea sumei plătite sau le puteți preschimba în bilete la alte reprezentații programate ulterior. Vă rugăm să solicitați returul/ preschimbarea în același mod în care ați făcut achiziția inițială (fie de la casa de bilete, fie online prin blt.ro).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate de Andrew Bovell spune povestea emoționantă a unei familii din Australia. Rosie, o adolescentă care se întoarce pe nepusă masă acasă, după ce a încercat să-și facă un rost prin Europa realizează brusc că viața nu e așa cum își închipuia. Pe lista ei cu lucruri pe care le știe sigur ca fiind categoric adevărate se află doar mama, tata și cei trei frați… Dar viața își face loc și un val-vârtej de evenimente o face să se maturizeze brusc. O familie, doi părinți, patru copii și șase personalități diferite.

Un spectacol viu, cu un final neașteptat, ce te face să îți pui întrebări esențiale, așa cum orice spectacol de teatru ar trebui să o facă. O lecție de viață, o bucată de realitate trăită de tinerii artiști.

 

Critică și recenzii

„Toți cei 6 actori au fost formidabili. Diferențele dintre copii erau clare, la fel și atitudinea părinților față de fiecare în parte. E oarecum dureros când realizezi că este cu adevărat tabloul unei familii, că pe scenă se joacă poate o zi din viața fiecăruia, iar cei care au frați au recunoscut numeroase discuții și schimburi de replici din propria sufragerie.” – Alina Tălmaciu pentru filme-cărți.ro

 

„Un spectacol, cu tineri actori de mare viitor, care s-au pliat perfect pe rolurile jucate și a căror prestație actoricească a generat ropote de aplauze la finalul spectacolului. Cei prezenți i-au putut admira pe Rosie (Irina Noapteș), Pip (Adelina Toma), Mark (Claudian Șiman), Ben (Vlad Lință), Fran (Anca Bejan)  și pe Bob (Dorin Enache), cei care ne-au arătat că viitorul teatrului românesc are încă multe de spus.” – Iulian Badea pentru Cronica Română

 

Spectacol independent găzduit de Teatrul Nottara.

Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  13/03/2021 19:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate

  Distribuția: Rosie - Irina Noaptes

  Pip - Patricia Cordoș

  Mark - Claudian Șiman

  Ben - Vlad Lință

  Fran - Anca Bejan

  Bob - Dorin Enache

   

  Regia: Puiu Șerban

  Scenografie: Flavia Stroe

  Lumini si sunet: Claudia Ene

  Durată: 1h 40'