Love.Enter.Refresh (ANULAT)

Bună ziua,

Din motive independente de voința teatrului, spectacolul „Love. Enter.Refresh”, programat joi, 14 octombrie, la Teatrul „Nottara”, a fost anulat. Veți primi contravaloarea biletelor automat în contul din care ați făcut plata.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Producție a Teatrului Godot, București

Secțiunea NottDependent

 

Love. Enter. Refresh este un spectacol actual despre dragoste și riscuri, despre alegeri și asumarea lor, despre modul în care amintirile ne modifică percepția asupra lumii și asupra persoanelor de lângă noi. Dar și despre ritualul contemporan al nunții, cu toată combinația sa de tradiție, fițe moderne, lux, bucurie și ipocrizie, sărbătoare și măștile sociale pe care le purtăm. Spectacolul spune povestea unei tinere femei dintr-o corporație pusă în situația de a alege între siguranța oferită de un coleg de serviciu și romantismul relației cu un fermecător alpinist. De ce se fură mireasa la o nuntă și ce consecințe neprevăzute poate avea acest obicei urban cu origini vagi?! Vă așteptăm să descoperim împreună cu tinerii și talentații actori din distribuție.

 

Spectacolul Love. Enter. Refresh face parte din proiectul Dragostea si alte ritualuri, proiect co-finanțat de Primăria Capitalei prin ARCUB în cadrul Programului București – Oraş deschis 2021.
Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  14/10/2021 18:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Love. Enter. Refresh

  de Radu Popescu

   

  Regia: Radu Popescu

  Scenografia: Ileana Zirra și Mădălina Sandu

  Light design: Radu Popescu

  Muzica: Alexandru Suciu

  Cu:

  Mara – Andreea Șovan / Ana Covalciuc

  Mihai – Gabi Costin

  Andrei – Cosmin Teodor Pană

  Wedding Planner / Ceferista / Gardiana Publică / Vagaboanda – Mihaela Alexandru

 • Durata

  1h 35min