LO-LI-TA. A LO-VE Story

Spectacol nerecomandat sub 16 ani

Humbert Humbert e vinovat – de crimă și de iubire. Iubire-boală, pasiune, obsesie distrugătoare pentru micuța Dolores. Școlărița Lo. Lola. Lolita. Lolita lui cea perfectă. Irepetabila, hipnotizanta, fetița care nu trebuie să crească niciodată, Lolita.

După ce a căutat-o o viață, a găsit-o și e complet lipsit de apărare în fața ei, copila-demon care se joacă de-a femeia. Iubită, amantă, elevă și fiică a lui Humbert. Dar Lolita nu poate rămâne doar a lui… O umbră le pândește atent fiecare mișcare.

Domnilor jurați, trăgaciul a fost apăsat. Glonțul a ucis. Dar cine a ucis pe cine? Cine a sedus pe cine, cine a mințit pe cine? Un joc de-a păcatul, iubirea și moartea în care toți vinovații sunt inocenți.

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală. Mulțumim pentru înțelegere!

Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  11/10/2020 19:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • LO-LI-TA. A LO-VE Story

  de Vladimir Nabokov

  Regia și dramatizarea: Monica Pop

  Scenografia: Diana Miroșu
  Muzica: Alexandru Suciu

  Light design-ul: Radu Popescu
  Mișcarea scenică: Hera Alexa

  Asistența de regie: Beatrice Popescu
  Video-proiecția și montajul: Nicu Rotaru, Șerban Pîrvu

  Distribuția:
  Humbert Humbert – Gelu Nițu
  Lolita – Beatrice Rubică
  Charlotte Haze – Marcela Motoc
  Clare Quilty – Ștefan Velniciuc

  Producție a Teatrului Apropo

 • Durata

  2h