IMPROFIX (GĂZDUIT) – ANULAT

Stimați spectatori,

Toate reprezentațiile programate în perioada 10-31 martie se suspendă ca urmare a intrării capitalei în scenariul roșu.

Dacă aveați bilete la aceste spectacole, puteți solicita restituirea sumei plătite sau le puteți preschimba în bilete la alte reprezentații programate ulterior. Vă rugăm să solicitați returul/ preschimbarea în același mod în care ați făcut achiziția inițială (fie de la casa de bilete, fie online prin blt.ro).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Teatrul Arte dell’Anima vă prezintă un proiect ambițios, care reunește tineri actori profesioniști din Chișinău, Timișoara, Cluj și București. Premiera spectacolului a avut loc în 8 august 2020, la Grădina cu Filme – Cinema&More – Teatrelli.

„Improvizația este arta de a crea din nimic ceva extraordinar, doar cu ajutorul imaginației și al abilităților actoricești. Un spectacol de improvizație nu presupune nimic altceva decât niște actori carismatici, o bucățică de scenă și multă disponibilitate, iar din partea publicului puțină dorință de a participa la crearea magiei și a bunei dispoziții”, spune Mihaela Sîrbu cel mai titrat coach de improvizație din România.

 

Spectacol independent găzduit de Teatrul Nottara.

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală. Mulțumim pentru înțelegere!

Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  27/03/2021 19:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • IMPROFIX

  Producție a Teatrului Arte dell'Anima cu:
  Alexandru Cătănoiu
  Irina Ștefan
  Emanuel Bighe
  Armand Crișan
  Crina Lință
  Cătălin Ștefan Bucur
  Laura Gabriela Oana
  Petru Marginean
  Ioana Niculae
  Teodor Abagiu
  Dumitru Țui

  Coach: Mihaela Sîrbu

  Improvizatorul muzical: Vlad Pasencu

  Design-ul și fotografia de afiș: Andrei Runcanu

 • Durata

  1h 20 min