Despre olteni, cu dragoste (BILETE EPUIZATE)

Bun venit în Bulzeștiul lui Marin Sorescu! Vă invităm la o călătorie printr-un tunel al timpului. Veți descoperi cum tot ce era odinioară tradiție, ritual și tihnă prinde contur și ni se înfățișează în fața ochilor atât de viu! Satul se animă și pulsează de viață, cu apariția fiecărui personaj în lumina reflectoarelor.

Poveștile spuse sunt adevărate și noi le trăim odată cu personajele care au existat aievea în satul natal al lui Sorescu. Suntem martori și trăitori în lumea aceea uitată, pierdută, dar atât de autentică și frumoasă. O lume bine rânduită, iar acele rânduieli care însoțeau viața țăranilor, zi de zi, de la naștere până la moarte, erau strașnic păzite de bătrânii satului, care reprezentau chezășia că totul se întâmplă așa cum trebuie, așa cum e datul din străbuni.

Despre olteni, cu dragoste e un spectacol la care se râde cu poftă și care îți aduce aminte de părinți, de bunici, de copilărie.

Producţie a Teatrului Nottara, cu sprijinul Teatrissimo.


PRESĂ

Despre olteni, cu dragoste ne poartă înapoi în timp cu umor și nostalgie deopotrivă, zugrăvind pe scenă o frântură din Bulzeștiul lui Marin Sorescu. O frântură din satul oltenesc, cu tot ceea ce înseamnă el. Spectacolul ăsta privește la o lume poate de mult pierdută.”

Mădălina MihaiCu toată dragostea. Despre olteni, desigur…

Fotografii
În „Despre olteni, cu dragoste” (foto: Ciprian Duică)
În „Despre olteni, cu dragoste” (foto: Ciprian Duică)
Detaliile spectacolului