Cumetrele (ANULAT)

ANULAT

SPECTACOL ANULAT
Stimați spectatori,
Cu părere de rău, suntem nevoiți, din motive medicale, să anulăm reprezentația din 15.01.2022 a spectacolului „Cumetrele”.
Persoanele care au cumpărat bilete online vor primi automat banii înapoi în contul din care au făcut plata. În cazul în care achiziția s-a făcut la agenția teatrului, vă așteptăm pentru a returna biletele și a primi contravaloarea sumei achitate.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

——

Într-o bucătărie intră: o casnică, o invidioasă, o arogantă, o haioasă, o virgină, nora cu soacra, nişte adolescente, două habotnice şi o stripteuză… ce iese? Reţeta perfectă pentru comedie: răsturnări de situaţie, apariţii neaşteptate, dialoguri picante, o colecţie de caractere şi temperamente feminine, unul mai surprinzător decât altul, cărora le dau viaţă, cu mult umor, actriţele Teatrului Nottara.

Comedia scrisă de Michel Tremblay, Cumetrele, este cea mai populară și cea mai tradusă piesă a autorului. Mereu actual, textul a avut un efect profund asupra culturii și teatrului canadian, a răsturnat tabuuri, declanşând, la momentul primelor reprezentaţii, o mulțime de polemici valabile şi astăzi.

Cumetrele, spectacol recomandat celor care-şi doresc o porţie sănătoasă de râs!

Fotografii
Detaliile spectacolului