Cui i-e frică de Mitică sau Atenție se taie apa!

O şedinţă obişnuită a unei Asociaţii de Proprietari se transformă pe neaşteptate în prilej de dezbatere, în momentul în care pe ordinea de zi apare problema realegerii preşedintelui de bloc. Mitică Vasilescu, preşedintele Asociaţiei vreme de 15 ani, consideră, în primă fază, că procesul „electoral” este doar o formalitate, fiind, de altfel, sigur că va fi reales. Revolta locatarilor faţă de felul în care procedează el duce, însă, la o întorsătură de situaţie, în care trei dintre locatari îşi anunţă brusc candidatura: un tânăr antreprenor în domeniul IT, o profesoară de limba română şi o angajată a unui salon de înfrumuseţare .
Alianţe, trădări, oportunităţi şi sabotaj, conspiraţii şi intrigi, totul în această comedie care îmbracă forma unei „tragedii domestice de excepţie”.

Producție Artistik Distopia

În urma restricțiilor impuse de ordinul 3146/1544/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul SARS-CoV-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii, ocuparea locurilor în sală se va face în ordinea venirii. Numărul și locul de pe bilet nu vor corespunde cu așezarea în sală. Mulțumim pentru înțelegere!

Fotografii
Detaliile spectacolului