Cor cu dor de primăvară

Ansamblul coral de copii Cor cu dor revine pe scena Teatrului Nottara, după concertul de colinde susținut în preajma Crăciunului.

De această dată, cei peste 50 de copii, dirijați de Teodora Jaworski, fondatoarea corului, se transformă în vestitori ai primăverii și vor susține un concert cu parfum de ghiocei chiar în data de 1 Martie.

Piese cunoscute precum „You raise me up”, „We are the world” și „Somewhere over the rainbow”, dar și multe alte surprize, fiecare într-o interpretare specială, alcătuiesc programul acestui concert ce va bucura spectatorii de toate vârstele.

Repertoriul Cor cu Dor este variat, incluzând multe genuri muzicale. De-a lungul timpului, Cor cu Dor a participat la evenimente prestigioase precum Festivalul Internațional George Enescu sau Cerbul de Aur și a pășit pe unele dintre cele mai importante scene din țară (Ateneul Român, Opera Națională București, Opera Comică pentru Copii), alături de artiști de seamă: Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, Grigore Leșe, Alexandru Tomescu, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Andra, Loredana Groza, The Mono Jacks, Zoli Toth, Smiley, Voltaj, Alexandra Ușurelu, trupa Iris și mulți alții.

Fotografii
Detaliile spectacolului