Cor cu dor – concert extraordinar

Chiar în pragul sărbătorilor de iarnă, ansamblul coral de copii Cor cu dor vă invită la concertul extraordinar de Crăciun ce va avea loc la Sala Horia Lovinescu a Teatrului Nottara.

Peste 50 de copii talentați, dirijați de Teodora Jaworski, artist liric și solist al Corului Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin, vor interpreta unele dintre cele mai apreciate colinde, precum și câteva mai puține cunoscute, dar la fel de frumoase.

Veniți să îi ascultați și să vă bucurați din plin de magia Crăciunului!

Fondat în anul 2016 de către dirijorul Teodora Jaworski, Cor cu dor s-a remarcat în scurt timp drept unul dintre cele mai valoroase coruri de copii din țară. Talentul și dedicarea copiilor din proiect, sub atenta îndrumare a Teodorei Jaworski, au adus corului inclusiv recunoaștere internațională, în urma câștigării mai multor concursuri de profil.

Repertoriul Cor cu Dor este variat, incluzând multe genuri muzicale. De-a lungul timpului, Cor cu Dor a participat la evenimente prestigioase precum Festivalul Internațional George Enescu sau Cerbul de Aur și a pășit pe unele dintre cele mai importante scene din țară (Ateneul Român, Opera Națională București, Opera Comică pentru Copii), alături de artiști de seamă: Corul Național de Cameră Madrigal – Marin Constantin, Grigore Leșe, Alexandru Tomescu, Ducu Bertzi, Nicu Alifantis, Andra, Loredana Groza, The Mono Jacks, Zoli Toth, Smiley, Voltaj, Alexandra Ușurelu, trupa Iris și mulți alții.

Fotografii
Detaliile spectacolului