Capcană mortală (OFERTA 1+1)

PREMIERĂ

Drept recunoștință că ne sunteți aproape, am pregătit o ofertă specială pentru dumneavoastră: la fiecare bilet cumpărat primiți o invitație de o persoană la premierele oficiale ale spectacolelor „O haită de sfinți”, „Oglinda neagră” și „Capcană mortală” din acest weekend.

Pentru a beneficia de ofertă, introduceți codul nottara50 în câmpul COD PROMOȚIONAL de pe site-ul blt.ro.

Vă reamintim că, în conformitate cu normele legale aflate în vigoare, accesul publicului la spectacolele de teatru este permis doar persoanelor vaccinate contra SARS-COV-2 cu schema completă sau care au trecut prin boală în ultimele 180 de zile, cu condiția să fi trecut cel puțin 15 zile de când s-au infectat.

Sinopsis

Sidney Bruhl ar face orice ca să se întoarcă în lumina reflectoarelor și să aibă din nou succes. Au trecut ani buni de la ultima lui piesă aplaudată și inspirația refuză să revină. Dar iată că, într-o zi, primește prin poștă manuscrisul unei piese excelente. Capcană mortală. E scrisă de Clifford Anderson, unul dintre studenții lui de la seminar. Sidney Bruhl ar face orice să pună mâna pe ea. Ar fi în stare să meargă chiar până la crimă? Îi dezvăluie planul soției lui, Myra, care-i sugerează să încerce mai degrabă o colaborare cu Clifford. Tânărul sosește la reședința lor. E singur, nimeni nu știe că a venit până acolo, nimeni nu știe că a scris o piesă de teatru, nu există un alt exemplar… Terenul este perfect. Însă în scenă își face strania apariție Helga Ten Dorp, medium cu experiență, invitată la show-uri TV. Ce urmează e un carusel de întâmplări, răsturnări spectaculoase de situație, o poveste cu crime, dragoste neconvențională, pasiune și mult umor negru. O femeie care trădează? Un bărbat care se îndrăgostește de un alt bărbat? O crimă care (nu) se întâmplă? Cine câștigă și cine pierde? Cine trăiește și cine moare? Cine pe cine minte? Cine pe cine păcălește? Capcană mortală. O piesă care a făcut furori pe Broadway!

Audiența: N16 – Nerecomandat sub 16 ani

Detaliile spectacolului
 • Data de început
  17/10/2021 20:30
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Capcana mortală

  Regia: Alexandru Mâzgăreanu

  Scenografia: Ștefan Caragiu

  Light design: Alexandru Mâzgăreanu

  Muzica originală: Alexandru Suciu

  Traducerea: Silvia Dumitrache

   

  Distribuția:

  Sidney Bruhl – Șerban Gomoi

  Myra Bruhl – Isabela Neamțu

  Clifford Anderson – Rareș Andrici

  Helga Ten Dorp – Crenguța Hariton

  Porter Milgrim – Cristian Nicolaie

   

 • Durata: 2h