Capcană mortală (ANULAT)

‼ 𝐒𝐏𝐄𝐂𝐓𝐀𝐂𝐎𝐋 𝐀𝐍𝐔𝐋𝐀𝐓 ‼
Stimați spectatori,
Din motive tehnice, suntem nevoiți să anulăm spectacolul 𝐂𝐀𝐏𝐂𝐀𝐍𝐀̆ 𝐌𝐎𝐑𝐓𝐀𝐋𝐀̆ 𝐝𝐞 𝐈𝐫𝐚 𝐋𝐞𝐯𝐢𝐧, programat 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟏𝟎 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟗:𝟎𝟎.
Pentru recuperarea sumei plătite, vă rugăm să vă adresați blt.ro pentru biletele cumpărate online sau agenției teatrului, pentru cele achiziționate prin casa de bilete.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

Sinopsis

Sidney Bruhl ar face orice ca să se întoarcă în lumina reflectoarelor și să aibă din nou succes. Au trecut ani buni de la ultima lui piesă aplaudată și inspirația refuză să revină. Dar iată că, într-o zi, primește prin poștă manuscrisul unei piese excelente. Capcană mortală. E scrisă de Clifford Anderson, unul dintre studenții lui de la seminar. Sidney Bruhl ar face orice să pună mâna pe ea. Ar fi în stare să meargă chiar până la crimă? Îi dezvăluie planul soției lui, Myra, care-i sugerează să încerce mai degrabă o colaborare cu Clifford. Tânărul sosește la reședința lor. E singur, nimeni nu știe că a venit până acolo, nimeni nu știe că a scris o piesă de teatru, nu există un alt exemplar… Terenul este perfect. Însă în scenă își face strania apariție Helga Ten Dorp, medium cu experiență, invitată la show-uri TV. Ce urmează e un carusel de întâmplări, răsturnări spectaculoase de situație, o poveste cu crime, dragoste neconvențională, pasiune și mult umor negru. O femeie care trădează? Un bărbat care se îndrăgostește de un alt bărbat? O crimă care (nu) se întâmplă? Cine câștigă și cine pierde? Cine trăiește și cine moare? Cine pe cine minte? Cine pe cine păcălește? Capcană mortală. O piesă care a făcut furori pe Broadway!

Audiența: N16 – Nerecomandat sub 16 ani

Detaliile spectacolului
 • Zile
  Ore
  Min
  Sec
 • Data de început
  10/12/2022 19:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Capcană mortală

  de Ira Levin

  Traducerea: Silvia Dumitrache

  Regia: Alexandru Mâzgăreanu

  Scenografia: Ștefan Caragiu

  Light design-ul: Alexandru Mâzgăreanu

  Muzica originală: Alexandru Suciu

   

  Distribuția:

  Sidney Bruhl – Șerban Gomoi

  Myra Bruhl – Laura Vasiliu

  Clifford Anderson – Rareș Andrici

  Helga Ten Dorp – Crenguța Hariton

  Porter Milgrim – Alexandru Mike Gheorghiu

   

 • Durata: 2h