Audiția (GĂZDUIT) – ANULAT

Stimați spectatori,

Toate reprezentațiile programate în perioada 10-31 martie se suspendă ca urmare a intrării capitalei în scenariul roșu.

Dacă aveați bilete la aceste spectacole, puteți solicita restituirea sumei plătite sau le puteți preschimba în bilete la alte reprezentații programate ulterior. Vă rugăm să solicitați returul/ preschimbarea în același mod în care ați făcut achiziția inițială (fie de la casa de bilete, fie online prin blt.ro).

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!

Un text savuros, plin de umor și de neprevăzut. De câte ori n-am auzit expresia „nimeni nu e de neînlocuit”? Da. Nimeni nu e de neînlocuit. Dar cu ce preț ? În zilele noastre, se poate foarte ușor înlocui o valoare consacrată cu cineva mai puțin pregătit.
Spectacolul Audiția vorbește și despre lipsa de comunicare, despre suficiență și despre alienare. Este binecunoscută piesa de teatru Așteptându-l pe Godot. Îl tot așteptăm și nu mai vine.
Ei bine, în Audiția, se pare că genericul Godot a venit, dar nimeni nu realizează asta.
O altă temă abordată de piesă vorbește despre șansă și destin. Despre cum poți să ratezi o șansă uriașă în cinematografie.
Audiția e un spectacol proaspăt, modern, viu, presărat cu momente de un umor irezistibil și, în același timp, cu multă candoare, melancolie și tristețe.

 

Spectacol independent găzduit de Teatrul Nottara.

Fotografii
Detaliile spectacolului
 • Data de început
  28/03/2021 18:00
 • Spațiul de joc
 • Adresă
  Bld. Magheru, Nr. 20, Sector 1, Bucureşti
 • Audiția

  după Vasili Șukșin

  Regia și dramatizarea: Orodel Olaru
  Cu: Olimpia Mălai, Vlad Oancea, Orodel Olaru
  Producție a Teatrului Coquette