Public

Public

Am putea exista noi, fără dumneavoastră?

Ar putea exista teatrul, fără public?
Istoria ne demonstrează că nu.
Chiar ṣi în formulele sale extrem experimentale, e nevoie măcar de doi ochi care să-i privească pe actori.

Căci ce altceva este experienṭa teatrală decât descoperirea comună, de noi teritorii, în noi înșine?

Dar dumneavoastră aṭi putea trăi bine, fără teatru?
Ne place să credem că, fără teatrul nostru, nu ! ☺
De aceea, aproape nimic nu ne stă în cale, atunci când vrem să vă vedem în sală, la spectacolele noastre.
Suntem siguri că ofertele noastre nu vor rămâne fără răspuns!

Bilete

Biletele la spectacolele Teatrului Nottara sunt puse în vânzare cu aproximativ 3 săptămâni înainte de data reprezentaţiei. Spectatorii pot cumpăra bilete fie direct de la agenţia de bilete, fie online, prin intermediul site-ului nottara.ro

Pentru comenzile făcute online, pe site-ul nottara.ro, veți face plata biletelor cu cardul, prin intermediul portalului securizat EuPlatesc.ro, urmând să primiți pe e-mail acces la biletele dumneavoastră în format electronic, precum și să regăsiți biletele în contul dumneavoastră. Pentru accesul în sală, vă rugăm să imprimați biletele electronice. Prețul biletelor pe site-ul nottara.ro este același cu cel de la casierie.

Agenţia de bilete:
Adresă: B-dul Magheru, Nr. 20, sector 1, Bucureşti
Program: zilnic, între orele 12:00 – 20:00
din data de 28 august program zilnic, între orele 10:00 – 20:00

Bilete online direct de la Nottara.ro:
Pentru a cumpăra bilete de la noi, creați-vă un cont acum.

Pentru rezervări sau mai multe detalii despre spectacolele stagiunii, vă rugăm să sunaţi la: 021.317.41.01

Tarife

Tarifele pentru bilete diferă în funcţie de sală, loc, precum şi de tipul spectacolului.  De asemenea, oferim reduceri pentru pensionari şi studenţi. Găsiţi în tabelul de mai jos oferta noastră completă. Pentru reduceri şi oferte de grup, consultaţi pagina despre oferte.

*Spectacole Eveniment înseamnă spectacole unicat, premiere, precum şi primele 15 reprezentaţii ale oricărei producţii noi.
În vederea asigurării confortului spectatorilor din sala de spectacol, nu este permis accesul copiilor sub vârsta de 6 ani la reprezentaţiile Teatrului Nottara

Oferte

Dacă doriţi să veniţi la Teatrul Nottara împreună cu un număr mai mare de prieteni, noi nu putem decât să ne bucurăm şi să vă încurajăm. De aceea, am conceput pentru dumneavoastră câteva pachete de grup, după cum urmează:

Pentru Sala Horia Lovinescu:

La fiecare 9 bilete cumpărate, beneficiaţi de un loc gratuit.

Pentru Sala George Constantin:

La fiecare 10 bilete cumpărate, beneficiaţi de un loc gratuit.

De asemenea, avem în mod constant oferte de tipul 1+1 gratis. Aceste oferte sunt anunţate pe site-ul nottara.ro, pe pagina noastră de facebook sau prin newsletter-ul Teatrului Nottara, către persoanele abonate. În plus, ne propunem să vă oferim în curând şi opţiunea de a cumpăra abonamente la spectacolele noastre, la preţuri avantajoase. De îndată ce vor fi disponibile, vom anunţa pe canalele amintite mai sus. Aşa că… fiţi cu ochii pe noi !

Accesibilitate

Ca mai toate clădirile de pe Bulevardul Magheru, cea care găzduieşte Teatrul Nottara a fost construită cu peste şaizeci de ani în urmă. De aceea, nu este dotată cu uşi automate sau cu lift. Accesul la Sala George Constantin se face pe scări (34 de trepte în spirală). Structura imobilului face imposibilă instalarea unei rampe sau a unei instalaţii specializate, fapt acceptat şi de asociaţiile pentru drepturile persoanelor cu dizabilităţi, care au solicitat accesul la sala de la subsol.

Sala Horia Lovinescu  permite însă accesul oricui, întrucât scara nu are decât cinci trepte şi este dotată cu rampă pentru persoanele cu mobilitate redusă, cărora le recomandăm să nu cumpere bilete la balcon, unde accesul se face pe o scară de 23 de trepte, neadaptată pentru dizabilităţi locomotorii.

Newsletter

Vreţi să fiţi printre primii care află toate noutăţile noastre? Ce premiere avem, ce plănuim în zilele speciale, cum puteţi câştiga invitaţii la spectacolele noastre şi multe altele? Nimic mai simplu: abonaţi-vă la newsletter-ul Teatrului Nottara şi noi vă vom ţine la curent cu tot ce vă interesează.

Opinia spectatorilor

Aşteptăm opiniile dvs. despre spectacolele noastre la adresa de email marketing@nottara.ro. Noi le vom publica, elogioase sau nu (dar cu o singură condiţie: să fie argumentate şi în limita decenţei), pe site-ul nostru şi în alte materiale de promovare. Iar drept răsplată pentru efortul depus, vom oferi lunar, prin tragere la sorţi, o invitaţie de două persoane, la un spectacol la alegere. Câştigătorul va fi anunţat pe pagina noastră de Facebook.

 

Tristețe și solidaritate pentru un teatru de suflet, Teatrul Nottara

Cristiana Rus a scris cu multă candoare despre Teatrul Nottara pe pagina oficială de Facebook a teatrului. Mesajele ei sunt mai mult decât bine primite.  „Este atât de trist ce se întâmplă! Nottara este teatrul meu de suflet, pentru că prin el au trecut și s-au format actori uriași și ștacheta  calității s-a menținut ridicată sub orice directorat. Cred că mulți vă iubesc și dacă vă hotărâți să închiriați alte săli pentru spectacolele voastre și veți mări puțin prețul biletelor ca să acoperiți aceste costuri spectatorii vor întelege situația și, de dragul vostru, vor veni în orice condiții”.

Tot pe pagina de Faceebook, Alin Horia, și-a exprimat solidaritatea pentru toată „familia” Teatrului Nottara pe care o descrie ca fiind „minunată”.

„Suntem alături de Teatrul Nottara și de cei care fac parte din această echipă minunată, actori, personal tehnic, personal administrativ etc. și vom susține orice acțiune făcută pentru a ajuta într-un fel sau altul acest teatru!”

Vă mulţumim!

 

Doamna Daniela Căldăraru despre spectacolul Vestul singuratic de Martin McDonagh

„Felicitări pentru alegerea făcută de managementul teatrului de a monta o piesă ca aceasta. Excepţional jocul actorilor, o mare revelaţie Florin Piersic jr. (nu l-am văzut niciodată într-un rol de compoziţie). Vlad Zamfirescu nu surprinde, este ca de obicei spectaculos în cinismul lui, este suficient să fie în distribuţie şi succesul spectacolului este asigurat.

Un spectacol care-ţi creează senzaţii extrem de puternice, chiar dacă deloc plăcute, un joc extrem de modern al actorilor, complex…. Un spectacol de artă, nişte recitaluri actoriceşti de excepţie. Pentru mine este cel mai provocator spectacol bucureştean şi cel mai bun spectacol al Teatrului Nottara din ultimii 10 ani. Acesta este nivelul de calitate pe care trebuie să-l menţină.

Bravo regizorului, actorilor, dar şi managementul teatrului (pentru că poate fi un risc să montezi un spectacol atât de vulgar şi violent). Pentru mine, a fost absolut spectaculos! Mulţumesc!”

Regulament

Pentru asigurarea confortului spectatorilor din sala de spectacole, nu este permis accesul copiilor cu vârsta mai mică de 6 ani, și nici al animalelor de companie.

În cazul excepţional în care, din diverse motive, un actor este indisponibil, Teatrul Nottara îşi rezervă dreptul de a face modificări în programul săptămânal al reprezentaţiilor.

După ora de începere a spectacolului, locurile își pierd valabilitatea, iar accesul în sală nu mai este posibil.

Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora indicată pe tichet nu dă dreptul la returnarea contravalorii acestuia sau la utilizarea pentru o reprezentaţie ulterioară.

Din respect pentru artişti şi pentru a evita eventualele situaţii neplăcute, vă rugăm să fiţi punctuali şi să nu folosiţi telefoanele mobile pe durata desfăşurării reprezentaţiilor; de asemenea, este interzisă folosirea, în sălile de spectacol, a aparatelor de fotografiat, precum şi a celor de înregistrat, audio sau video.

 

REGULI APLICABILE IN CAZUL ANULĂRII SPECTACOLELOR

1. În cazul în care plata a fost efectuată la agenţia de bilete, spectatorii îşi vor putea recupera suma de bani care reprezintă contravaloarea biletului cumpărat de la casierie, începând cu data anulării spectacolului.

2. În cazul în care plata a fost efectuată cu cardul, suma de bani reprezentând contravaloarea biletului cumpărat va fi returnată în contul spectatorilor în termen de maximum 60 de zile de la data anulării spectacolului.

3. În ambele ipoteze, spectatorii vor putea opta fie pentru a folosi biletul la viitoarea reprezentaţie a spectacolului anulat, fie vor putea solicita un nou bilet la o altă reprezentaţie din repertoriul teatrului, spectacol pentru care mai există bilete disponibile la momentul solicitării.

4. În niciuna dintre variantele de plată enunţate mai sus, spectatorii nu vor putea să solicite recuperarea sumei de bani care reprezintă contravaloarea biletului cumpărat, în cazul în care aceştia nu se prezintă la data şi ora stabilite pentru respectivul spectacol, nici chiar în situaţia în care aceştia îşi anunţă, după cumpărarea biletului, intenţia de a nu mai viziona spectacolul.

5. De asemenea, recuperarea contravalorii biletului cumpărat nu va mai putea fi posibilă pentru acei spectatori cărora nu li s-a mai permis accesul în sală din cauza întârzierii. Aceştia au obligaţia de a fi prezenţi în sală până la ora de începere a reprezentaţiei, precizată pe bilet.

Arhivă articole