Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate Știri Ca urmare a deciziei Comitetului pentru Situații de Urgență, privind intrarea Municipiului București în zona roșie, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole. Prezența publicului alături de noi este nu doar un motiv de bucurie, ci și vitală pentru propria existență. Citește articolul Diferența dintre „a fi sau a nu fi”? Cultura! Evenimente, Noutati, Știri Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Teatrul Nottara și Asociația Națională a Surzilor din România au realizat împreună un proiect prin care și-au propus să îl aducă pe Mihai Eminescu mai aproape de cât mai multe persoane, la împlinirea a 171 de la nașterea marelui poet. Citește articolul Teatrul Nottara serbează Ziua Culturii Naționale Evenimente, Noutati, Știri Un recital copleșitor, emoționant, tulburător susținut de cunoscutul actor Emil Boroghină și realizat de Teatrul Poesis în coproducție cu Teatrul Nottara și Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova va marca Ziua Culturii Naționale. Pe data de 15 ianuarie, la ora 11.00, în ziua în care se împlinesc 171 de ani de la nașterea poetului Mihai... Citește articolul „Povești de acasă”, în fiecare weekend, cu Teatrul Nottara Evenimente, Noutati, Știri În cadrul proiectului, actorii au înregistrat 11 povești pentru a fi distribuite în mediul online. Primele două, care i-au avut pe Catrinel Dumitrescu și pe Rareș Andrici drept povestitori, au fost deja difuzate la finalul săptămânii trecute și pot fi urmărite pe pagina de Facebook a teatrului. Citește articolul Teatrul Nottara lansează campania online S-auzim de bine! Evenimente, Noutati, Știri Teatrul Nottara lansează campania S-auzim de bine!, o retrospectivă optimistă, care pune accent pe lucrurile bune care s-au întâmplat în anul 2020. Campania va avea loc online, în perioada 4 decembrie 2020 – 8 ianuarie 2021, și își propune să ajute oamenii să intre mai ușor în spiritul sărbătorilor, prin 30 de povești reale, aducătoare... Citește articolul Expoziția „Actori de pus în ramă”, la București Mall - Vitan Evenimente, Știri Primăria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunțe expoziția ,,Actori pe pus în ramă” în incinta București Mall – Vitan. Începând de astăzi, 26 octombrie și până duminică, 8 noiembrie, expoziția va fi prezentată la etajul 1 al binecunoscutului centru comercial și va putea fi admirată de toți cei care îi trec pragul. Citește articolul

Spectatorii care au achiziționat bilete de la casieria teatrului  (numerar sau POS) la spectacolele anulate din cauza situației generate de pandemia SARS-Covid19 sunt rugați să se programeze de urgență  telefonic la casieria teatrului, pentru primirea contravalorii acestora, până la data de 20.11.2020. Pentru returnarea banilor este  necesar să vă prezentaţi cu biletele achiziţionate. După data de 20.11.2020, banii reprezentând contravaloarea biletelor nu vor mai fi  returnați. Pentru programare în vederea restituirii banilor vă rugăm  să ne sunați la telefonul: 0721.095.719.

Caută spectacol:
Spectacole
Newsletter
Vreţi să fiţi printre primii care află toate noutăţile noastre? Ce premiere avem, ce plănuim în zilele speciale, cum puteţi câştiga invitaţii la spectacolele noastre şi multe altele? Nimic mai simplu: abonaţi-vă la newsletter-ul Teatrului Nottara şi noi vă vom ţine la curent cu tot ce vă interesează.
Noutăți

Arhivă articole