Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate Știri Ca urmare a deciziei Comitetului pentru Situații de Urgență, privind intrarea Municipiului București în zona roșie, Teatrul Nottara își suspendă reprezentațiile programate până la comunicarea unei decizii privind reluarea activităților instituțiilor de spectacole. Prezența publicului alături de noi este nu doar un motiv de bucurie, ci și vitală pentru propria existență. Citește articolul Expoziția „Actori de pus în ramă”, la București Mall - Vitan Evenimente, Știri Primăria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Nottara, are plăcerea să anunțe expoziția ,,Actori pe pus în ramă” în incinta București Mall – Vitan. Începând de astăzi, 26 octombrie și până duminică, 8 noiembrie, expoziția va fi prezentată la etajul 1 al binecunoscutului centru comercial și va putea fi admirată de toți cei care îi trec... Citește articolul

Spectatorii care au achiziționat bilete de la casieria teatrului  (numerar sau POS) la spectacolele anulate din cauza situației generate de pandemia SARS-Covid19 sunt rugați să se programeze de urgență  telefonic la casieria teatrului, pentru primirea contravalorii acestora, până la data de 20.11.2020. Pentru returnarea banilor este  necesar să vă prezentaţi cu biletele achiziţionate. După data de 20.11.2020, banii reprezentând contravaloarea biletelor nu vor mai fi  returnați. Pentru programare în vederea restituirii banilor vă rugăm  să ne sunați la telefonul: 0721.095.719.

Caută spectacol:
Spectacole
Newsletter
Vreţi să fiţi printre primii care află toate noutăţile noastre? Ce premiere avem, ce plănuim în zilele speciale, cum puteţi câştiga invitaţii la spectacolele noastre şi multe altele? Nimic mai simplu: abonaţi-vă la newsletter-ul Teatrului Nottara şi noi vă vom ţine la curent cu tot ce vă interesează.
Noutăți

Arhivă articole